Onderling kennis delen

Onderling kennis delen via het intranet gebeurt op een zeer interactieve manier. U kunt reageren op nieuwsberichten, zelf uw nieuwsaanbod samenstellen, bijdragen aan interne evenementen of zelf nieuwe vragen en ideeën inbrengen in de organisatie.

Kennis delenInterne nieuwsberichten

Ontvang al het nieuws van binnen uw organisatie op uw intranet en grijp de mogelijkheid aan om hierop te reageren.

Hier is niet alleen ruimte voor top-down, maar ook bottom-up communicatie. U stuurt via het intranet gemakkelijk interne memo's of nieuwsbrieven rond, waar medewerkers gelijk hun mening over kunnen delen. Deze feedback stelt u in staat om constant verbeteringen aan de gedeelde content te maken.

Nieuws binnen uw organisatie

Blijf op de hoogte van de zaken die binnen uw organisatie spelen en dus voor u van belang zijn.

Binnen uw organisatie vinden zich elke maand nieuwe veranderingen plaats. Of dit nu op het gebied van beleid of innovatie is, of de weg wordt afgesloten voor uw pand. Met Quaive Intranet plaats je eenvoudig zelf nieuws.

Wanneer u graag hiervan op de hoogte blijft is het wenselijk dat u dagelijks niet veel tijd kwijt bent aan het zoeken naar deze informatie. Daarom krijgt u hier een dagelijks nieuwsoverzicht op de startpagina van uw intranet. U kunt uw nieuwsoverzicht personaliseren en daarmee uw nieuwsaanbod zelf samen te stellen.

Kalender van de organisatie

Binnenkort een personeelsuitje, een verjaardag, of interessante workshop? Bekijk wanneer deze plaatsvindt, wie er deelnemen en wat uw collega’s er over zeggen.  Overzichtelijk vergaderen met een agenda, bijlagen en deelnemerslijst en de notulen schrijft er direct online.

Met behulp van de gedeelde kalenders op het intranet, mist u geen enkele activiteit. Medewerkers kunnen zelf evenementen toevoegen en open stellen voor elkaar, zodat iedereen erover kan praten. U bekijkt hier welke evenementen voor u interessant zijn om aan deel te nemen en stimuleert collega's om dat ook te doen.

Het interactieve Q&A platform

Deel je vraag met je collega's en kom gezamenlijk tot het beste antwoord

Op een efficiënte en interactieve manier problemen oplossen binnen jouw organisatie, dat kan in het interactieve Q&A platform. Stel hier je vraag en schakel de hulp in van je collega's om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Oordeel gezamenlijk over wat het beste antwoord is, door 'thumbs up' en 'thumbs down' te geven aan reacties. Zo komt de reactie van de persoon met de meeste 'thumbs up' bovenaan. Hierdoor kunnen medewerkers sneller goede antwoorden krijgen op vragen.