Plone Open Source Enterprise CMS

Plone is een open source enterprise cms dat zeer geschikt is voor grote informatieve websites, klantportalen en intranet.

Plone Enterprise CMS Logo

Plone Enterprise CMS heeft een uitermate gebruiksvriendelijke interface waarmee webredacteuren en redactieteams eenvoudig samenwerken aan de inhoud van de website. Of het nu gaat om het publiceren van nieuws, het maken van aantrekkelijke landingspagina's of het opzetten van een uitgebreid klantportaal, met Plone kan het allemaal.

CMS Plone is eigendom van de Plone Foundation, met bijdragen van 800 mensen, meer dan 1.250.000 regels code wat equivalent is aan 350 manjaren aan inspanning en wordt ondersteund door 350 Solution Providers zoals Zest in ruim 100 landen.

Enterprise Integratie

Eindelijk functioneren al uw content en services als één. Plone integreert naadloos met uw bestaande IT omgeving of standaard enterprise services als CRM's zoals SalesForce of Oracle en e-mail marketing tools als MailChimp en Google Analytics.

Flexibele Workflows

Beheer de volledige levenscyclus van uw content met versiebeheer. Plone voorziet in content locking, digital asset management en een krachtige zoekfunctie. Met content regels publiceert of verplaatst u uw content, stuurt u notificaties, etc automatisch.

Uitstekende Beveiliging

Plone heeft een mooi security track record. Er zijn zeer weinig beveiligingsproblemen gevonden in vergelijking met andere CMS systemen. Het is niet voor niets dat organisaties als de FBI en NASA Plone inzetten voor hun websites. 

Ongelimiteerd Uitbreidbaar

Plone en het onderliggende framework Zope bieden de mogelijkheid om in elk gewenste vorm of protocol te integreren met andere systemen zoals Active Directory (LDAP) Single Sign-On middels SAML, REST API's tot directe database toegang, Plone verbind overal mee.

Robuuste Schaalbaarheid

Plone kan in een geclusterde high-availibilty omgeving draaien.  Zo wordt op diverse universiteiten met 50.000 ingelogde gebruikers gewerkt. U kunt meerdere applicatieservers inzetten en uw Database realtime repliceren naar een schaduwomgeving die klaarstaat zodra de hoofdomgeving zou uitvallen. 

Enterprise Search 

Out-of-the-box heeft Plone al een zeer krachtige zoekfunctie, waarbij uw PDF, Word en Excel bestanden ook geïndexeerd worden. Als uitbreiding is het mogelijk om Enterprise Search Engine SOLR in te zetten compleet met faceted navigation.