Expertise

Maatwerk webapplicaties

Bent u op zoek naar een weboplossing waarmee u de communicatie kunt verbeteren en slimmer kunt zakendoen? Zest denkt graag met u mee en kan u helpen op het gebied van maatwerk webapplicaties, social intranet en gebruikersintensieve websites.

Sociaal Intranet

Emails versturen is niet effectief meer als je nieuwe manieren vindt van communiceren en samenwerken. Plone Social Intranet is het nieuwe platform waarmee organisaties de transitie naar online samenwerken als een verademing ervaren.

Informatieve websites

Informatie voorziening via een website is voor veel organisaties een grote uitdaging. Uw organisatie dient rekening te houden met verschillende doelgroepen en heeft grote hoeveelheden informatie. Toch wilt u een heldere en overzichtelijk website houden.

Hosting & Support

Weboplossingen spelen in veel gevallen een cruciale rol binnen bedrijfsprocessen en communicatie. Daarmee neemt de afhankelijk toe. Het is dan ook fijn om de zekerheid te hebben dat alles goed bereikbaar is en optimaal werkt. Zest neemt graag deze zorgen uit handen en biedt daarom professionele hosting en onderhoud.

Training

Veranderingen in een organisatie moeten goed begeleid worden. Met onze trainingen zorgt u dat uw mensen de overstap naar een ander systeem sneller maken en zich vrij voelen in het gebruik.