Over Zest

Zest ontwikkelt duurzame weboplossingen voor complexe communicatie- en klantprocessen. Daarbij richten we ons op kennisintensieve organisaties die hun kennis beter willen beheren, delen en benutten.

Onze expertise ligt op het vlak van maatwerk webapplicaties, sociale intranetten en gebruikersintensieve websites. Qua technologie maken we gebruik van Open Source CMS Plone© en Django©

Veilige web oplossingen

Behoefte aan duurzame weboplossingen

Veel organisaties beschikken over een weboplossing die niet aansluit op hun behoeften. In de meeste gevallen komt dit omdat ze ooit voor een standaard-applicatie hebben gekozen. De praktijk blijkt echter anders te werken dan het standaardpakket. En de wereld staat niet stil. Wanneer bedrijven IT-oplossingen inzetten voor hun bedrijfsvoering doorlopen ze als het ware een leerproces. Gaandeweg ontdekken ze wat wel of niet werkt en waarom. Vaak blijkt de standaardoplossing, die in eerste instantie perfect leek, na verloop van tijd steeds minder tot helemaal niet meer te voldoen.

Zest ziet dit als een kans en speelt in op de behoefte aan duurzame weboplossingen die meegroeien met de organisatie en de wereld. Oplossingen waarmee onze klanten flexibel kunnen inspelen op nieuwe inzichten.