Plone Gebruikersdag 2015

Dit jaar organiseert Zest de Plone gebruikersdag in Rotterdam. Tijdens deze dag vertellen wij u alles over Plone 5 en Plone Intranet.

plone-logo.png
Wat Plone gebruikersdag
Wanneer  10 November 2015
Waar Delftse Poort, Rotterdam

Er is de afgelopen jaren hard doorgewerkt aan Plone 5.

Net als de voorgaande major release zal deze versie niet compatible zijn met eerdere versies. Om gebruik te maken van nieuwe technologien die de ontwikkeling aanzienlijk kunnen versnellen is het nodig om verouderde code op te schonen.

Er is goed nagedacht over de beheer interface van Plone. De meeste klanten waarderen het inline bewerken van content, het resultaat is direct zichtbaar binnen de huisstijl van de website. Om deze ervaring nog prettiger te maken hebben we alle beheerelementen in de Plone Toolbar verenigd.

Plone Intranet

Een andere interessante ontwikkeling is Plone Social Intranet. Een consortium van 9 Plone bedrijven in Europa is vorig jaar gestart met de gezamelijke ontwikkeling van een nieuw intern communicatie platform voor kennisintensieve organisaties. Tijdens deze bijeenkomst zal initiatiefnemer Guido een demonstratie geven en de toekomstplannen presentereen.

Het programma en overige details kunt u lezen op het 'iet-wat-verouderde' plone.nl. Voor de laatste updates over de gebruikersdag volg @PloneNL

Direct aanmelden