Training

Veranderingen in uw organisatie moeten goed begeleid worden. Met onze trainingen zorgt u dat uw mensen de overstap naar een ander systeem sneller maken en zich vrij voelen in het gebruik.

kennis-delen.jpgHet delen van kennis is voor een community minded organisatie als de onze erg belangrijk. Op basis van onze ervaring en expertise geven we regelmatig trainingen, workshops of seminars. Voor een optimale training houden we de groepen klein. Zo kunnen onze trainers meer aandacht geven aan de specifieke wensen en situatie van de cursisten.

Plone Trainingen

Zest Software beschikt over specialistische Plone kennis. Wij verzorgen praktische basistrainingen in het gebruik van Plone voor diverse doelgroepen. Elke training is doelgericht en sluit naar wens aan op eerder opgedane kennis. Voor ontwikkelaars en grafische vormgevers die een vliegende start met Plone willen maken, bieden wij ook specialistische meerdaagse trainingen aan.

Plone 1-daagse basistrainingen:

Zest heeft diverse basismodules opgezet, gericht op 3 specialisaties. De eindgebruiker als kenniswerker in de organisatie die zelf content bijdraagt voor de website, de webmaster die de website organisatorisch en inhoudelijk beheert en structureert en de technische systeembeheerder die de website moet installeren en draaiend moet houden.

  • Eindgebruiker
  • Webmaster
  • Systeembeheerder

We kunnen deze drie basismodules bij voldoende deelnemers ook als maatwerk 'in house' geven bij u op locatie met extra modules voor uw specifieke situatie.

Plone ontwikkelaars trainingen

We delen graag de kennis die we hebben opgebouwd over het aanpassen en programmeren voor Plone. Daarom bieden we naast de basistrainingen ook specialistische trainingen aan die ingaan op de software ontwikkeling en styling. De duur van deze training is 3 of 4 dagen.

  • Plone Theming (3 dagen)
  • Plone Developer Training (4 dagen)

Django Developer Training 

Wilt u een snelle start maken als Django Programmeur. Dan is de Django Developer Training een goede basis. We leren je in 3 dagen hoe je een solide ontwikkelomgeving opzet, hoe Django projecten zijn opgebouwd, welke componenten biedt Django en geven een overzicht van beschikbare modules.

Maatwerk en In house training

Voor de trainingen gebruiken wij desgewenst een kopie van uw eigen (nieuwe) Plone website, zodat u na de training direct verder aan de slag kunt. Heeft u meer vragen over bovenstaande trainingen of wilt u meer informatie over maatwerktraining, neem dan contact met ons op.