Maatwerk webapplicaties

Bent u op zoek naar een maatwerk webapplicatie waarmee u de communicatie kunt verbeteren of slimmer zaken doen? Zest denkt graag met u mee en helpt op het gebied van bedrijfsapplicaties, webshops en gebruikersintensieve websites.

Brainstorm We adviseren en ondersteunen u tijdens het gehele traject. Van conceptontwikkeling en grafisch ontwerp tot en met de softwareontwikkeling en projectmanagement. Doordat we tijdens het proces met deeloplossingen werken, is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en kunt u gaandeweg bijsturen. Wel zo prettig, want op deze manier krijgt u altijd het juiste eindresultaat. Dit in tegenstelling tot de traditionele aanpak, waarbij u vooraf uw wensen doorgeeft en aan het eind niet altijd krijgt waarop u gehoopt had.

Zest heeft een duurzame visie, ook ten aanzien van de techniek. Daarom zijn we specialist op het gebied van open source software. Dit is software waarbij iedereen de broncode kan bekijken, veranderen en delen.  Voor het ontwikkelen van webapplicaties gebruiken wij Django©.

Case: Ladagerie

 

Zoekt u een technische partner voor uw webapplicatie?

 

Bel direct  of  Laat een bericht achter