Informatieve websites

Informatie voorziening via een website is voor veel organisaties een grote uitdaging. Uw organisatie dient rekening te houden met verschillende doelgroepen en heeft grote hoeveelheden informatie. Toch wilt u een heldere en overzichtelijke website.

vmm-mobiel.pngVoor organisaties als de Vlaamse Milieu Maatschappij met een enorm brede doelgroep is het van belang om met een nieuwe Plone website de vraag van de bezoeker centraal te stellen. De inhoud werd geëvalueerd door content-experts met als doel bezoekers naar de informatie te leiden waar ze naar zoeken. 

Door stap voor stap na te denken over de bezoekersvraag en relevantie, komt er een informatie-model dat zich duidelijk onderscheidt. De vraag is alleen of het nieuwe informatie-model ook om te zetten is naar een werkende implementatie waar redacteuren efficiënt in kunnen werken en de benodigde tijd voor onderhoud en aanpassingen niet explosief zou stijgen.

Zest verzorgt na de informatie-analyse de omzetting van het concept naar een flexibel te onderhouden en beheer(s)bare implementatie in Plone waarin informatie zowel relationeel als structureel is te benaderen is voor het webteam en welke voldoet aan de toegankelijkheids-standaarden voor bezoekers.

 

Bel direct  of  Laat een bericht achter

 

vmm-desktop.png

vmm.be.jpg