Team

Zest beschikt over een gedreven team van generalisten en technici die graag van de standaard afwijken om passende duurzame weboplossingen te realiseren. We zijn nieuwsgierige, positief kritische geesten met een liefde voor verdieping. Graag stellen we ons ook even persoonlijk aan u voor.
 Foto van Jean-Paul Ladage

Jean-Paul Ladage

Met mijn ontembare passie voor internet en psychologie ben ik voordurend op zoek naar meerwaarde voor mijn klanten. Mijn focus ligt vooral op het effectief inzetten van webapplicaties en intranetoplossingen die naadloos aansluiten bij uw praktijk.

Expertisegebieden: gebruiksvriendelijkheid, informatie architectuur, kennis- en klantportalen, intranet, online samenwerken, open source

 Foto van Fred van Dijk

Fred van Dijk

Fred van Dijk is consultant en zingt graag. Fred is vloeiend in Nederlands, Engels, Duits, Python en nog enkele andere (programmeer)talen. Daarnaast is Fred gebruikers- en technisch trainer. Hij brengt zijn Plone-kennis graag over op eindgebruikers en programmeurs. Fred heeft een groot analytisch vermogen. Van marketing- en communicatievraagstuk tot hardnekkige bug, Fred komt altijd met een wel overwogen voorstel.

 Foto van Maurits van Rees

Maurits van Rees

Mijn fantasie gebruik ik in mijn vrije tijd om verhalen te schrijven en op het werk om creatieve oplossingen te vinden. Ik houd ervan om problemen in code tot op de bodem uit te zoeken en goed te fixen. Daarbij breng ik zo'n tien jaar Plone-ervaring mee, zowel in het gebruik ervan als in het verbeteren van Plone zelf. Ik concentreer me op de Python-kant van de zaak, dus de technische basis van de achterkant van onze websites. Deel van mijn werk is het fungeren als plaatselijke Plone vraagbaak voor mijn collega's als ze tegen iets aanlopen of willen sparren over de aanpak van het bouwen van nieuwe functionaliteit. Zelf kan ik dan weer bij hen terecht voor mijn eigen vragen over zaken waar zij meer verstand van hebben. Een prettige samenwerking!